דימום בזמן נטילת גלולות

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

02/07/2014 | 16:21 | מאת: כלנית

שלום, אני נוטלת גלולות מליאן ולפני חמישה ימים נטלתי את הגלולה באיחור משמעותי. איני יודעת אם זה היה בטווח של 12 שעות אחרי או לא כי בלילה לפני נטלתי את הגלולה באיחור ואיני בטוחה בשעה. לאחר מכן הופיעו הפרשות חומות ולאחר כמה ימים גם דימום כהה שנמשך עד עכשיו. יש לציין שהדימום התחיל - במקריות או שלא - לאחר קיו יחסי מין. אני נמצאת כרגע בשבוע האחרון של החפיסה. מה לעשות? האם להמשיך לקחת את הגלולות או להפסיק? האם יש צורך להיבדק? תודה מראש.

שלום כלנית, המשיכי את הגלולות כרגיל, וכאמצעי מניעה השתמשי החודש גם בקונדום. הדימום הוא תוצאה של חריגה מהלקיחה הרגילה של הגלולות. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה