אי הופעת מחזור

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

02/07/2014 | 10:07 | מאת: עלמה

שלום, הפסקתי ליטול גלולות לפני תקופה מסוימת, המחזור הראשון הגיע 5 שבועות לאחר הפסקת הנטילה. לפני כשבועיים וחצי נטלתי פוסטינור מחשש ליחסים לא בטוחים, מאז לא הופיע לי דימום בכלל ועברו כבר בסה"כ 5 וחצי שבועות מאז הופעת המחזור האחרון. ביצעתי בדיקת הריון ביתית בתחילת השבוע והיא יצאה שלילית. אני מעט מודאגת מאי הופעת המחזור, האם זה קשור חנטילת הפוסטינור? האמת שגם בעבר כשלא נטלתי גלולות לא היה לי מחזור סדיר אבל רציתי לדעת האם המצב תקין או שיש צורך להיבדק אצל רופא נשים? תודה מראש.

שלום עלמה, זה בעצם האופי הנורמלי של המחזור שלך, כפי שמוכר לך מהעבר. בברכה, ד"ר אבישלום שרון.

מנהל פורום בריאות האישה