קילוף באיבר המין

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

26/06/2014 | 00:08 | מאת: רינת

לפני 5 ימים קיימתי יחסי מין עם גבר שהיה לו עור מקולף באיבר המין. יש לציין ששכבנו עם קונדום. מאז אני בחרדות שנדבקתי במשהו. רציתי לברר מספר דברים: 1.) על מה מעיד עור מקולף באיבר? האם זה מעיד על יבלת, פטריה או מחלת מין? 2.) האם ניתן להידבק ביבלת או פטריה כאשר הפרטנר נוגע באיבר המין שלו וישר אחר כך נוגע באיבר המין של האישה? 3.)איזה בדיקות עליי לעשות כדי לשלול הידבקות בתודה מראש

שלום רינת, קשה לדעת במה מדובר, זה יכול להיות סתם, ויכול להיות זיהום. זיהום יכול להיות מפטריה, וירוס ועוד. קשה לקבוע ללא בדיקה. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה