דימום בין ווסתי

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

25/06/2014 | 11:57 | מאת: אלה

שלום. אני בת 26 בריאה בדר"כ. ערכתי החודש בדיקת הורמונים לצורך בירור קושי כניסה להריון. הבדיקות היו תקינות ובמעקב זקיקים התגלתה אצלי רירית עבה 19-20 מ"מ בזמן הביוץ, ומיום הביוץ התחיל לי דימום (לא כמה טיפות)ונחלש אח"כ שנמשך עוד היום- 5 ימים אחרי. באולטרסאונד הכל היה תקין ורופאת הנשים שלי אמרה שדימום כזה הוא נורמלי..אני עדיין חוששת שמשהו פה לא בסדר..האם הרירית העבה יכולה לגרות לדימום באמצע המחזור?בכל מקרה היא נתנה לי לבצע אולטרסאונד חודש הבא כדי לעקוב אחר עובי הרירית מה יכולה להיות הסיבה לדימום?

אלה שלום, הרירית תקינה. אל, אם את רוצה לברר, יש לבדוק אותה מייד לאחר הווסת. אם עבה, יש לקחת דגימה להיסטולוגיה. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה