פטריה ?

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

22/06/2014 | 13:19 | מאת: טלי

שלום רב, אני בת 20, וכבר שלושה שבועות אני סובלת מאי נוחות בפות: גרד, צריבה, תחושת שריפה, הפרשות, ריח רע ולפעמים כאבי בטן. על פניו נראה שמדובר בפטריה, אך קיבלתי כבר 3 טיפולים שונים: משחה פנימית של אגיסטן, נרות אגיסטן ונרות ג'ינו דקטרין ואין שום הקלה במצב וקשה לי לתפקד כרגיל. האם ישנה אפשרות שלא מדובר בפטריה הרגילה? יש לציין שמזה שנתיים כל חודשיים לערך חוזרות התחושות הללו. הפעם אין אינן חולפות. מה עלי לעשות? תודה ראש

שלום טלי, נכון, יתכן באמת שזו לא האבחנה שכן הטיפול האנטיפטרייתי לא עוזר. לכן, מציע לבצע הערכה איבחונית מחודשת. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה