דימום לאחר יחסי מין וכאב בחדירה

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

22/04/2014 | 19:22 | מאת: א

שלום, אני לוקחת גלולות מינס כבר כמה חודשים, ולפני שבוע-שבועיים שכחתי גלולה אחת אז ליום למחרת לקחתי שתיים. את כל שאר הגלולות לקחתי כרגיל והיום קיימתי יחסי מין. לא קיימתי יחסי מין כחצי שנה עד היום, ולפני זה הייתי בתדירות נמוכה. כל פעם שקיימנו יחסי מין היו לי כאבים חזקים בהתחלה,ככה שהוא לא יכל להחדיר בכלל ולאחר כמה זמן הכאבים נפחתים ואפשר היה לקיים יחסי מין, אבל עדיין הייתה לי תחושה לא נעימה של צריבה. ככה היה בכל פעם (לא קיימתי יחסי מין הרבה פעמים). היום אחרי 3 שעות בערך מהיחסי מין שמתי לב שיש לי דימום. זה לא הזמן שלי לקבל את המחזור לפי הגלולות. ממה הוא יכול להיות? תודה

שלום, די סביר שזה מהלחץ בו היית (אני מתרשם מלחץ לפי העובדה שזו פעם ראשונה לאחר תקופה וגם בגלל החשש מהכאבים). אם יחזור הדימום על עצמו, יש להיבדק. אחרת, שום בעיה. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה