דימום לא בזמן הווסת

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

10/03/2014 | 02:10 | מאת: רותם

שלום אנסה לקצר, אני בת 29 בעלת עודף משקל, ביקרתי לפני מספר שבועות אצל רופאת נשים לבדיקה שיגרתית וטיפול במחזור הלא סדיר שלי היא נתנה לי כדורים - דופסטון כדי שאקבל מחזור וגלולות דיאנה שהייתי אמורה להתחיל לקחת ביום הראשון של המחזור, אכן קיבלתי מחזור ונטלתי גלולה אחת ביום הראשון אך אז החלטתי שאני לא מעוניינת כרגע ליטול גלולות ( מעולם לא הייתי על גלולות בעבר ) לאחר כ-10 ימים מקבלת המחזור שמתי לב שיש לי מעט הפרשות דם קלות שנמשכות כבר כ-4 ימים בנוסף הפרשות חומות, לא כמות גדולה ולא במשך כל היום רק מידי פעם אך מספיק כדי להטריד אותי, מה עלי לעשות ? חשוב לציין שאני לא מתגוררת כרגע בארץ

שלום רותם, אין לכך שום משמעות קלינית. אני מציע שתבצעי קודם בדיקת דם לפרופיל הורמונלי ואולטראסאונד של השחלות לפני התחתלת טיפול כלשהו. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה