צריבה ואדמומיות באיבר המין

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

03/03/2014 | 23:31 | מאת: רוחמה

שלום, אני בת 31 לפני שבוע החלה לי צריבה באיבר המין, הנחתי שזה דלקת בדרכי השתן והלכתי לרופא. הנל עשה בדיקה ונתן לי מרשם לאנטיביוטיקה, היום התקשרתי לברר האם האנטביוטיקה מתאימה לחיידק של הדלקת והרופא אמר לי שאין לי דלקת ולכן אני יכולה להפסיק עם האנטביוטיקה . בנוסף החלה לי צריבה ואדמומיות לפני כיומיים בדגדגן. הרופא בקש שאגיע אליו לבדיקה. רק שזה בעוד שבוע וחצי . בנתיים שורף וצורב ולא נעים. בנוסף לפני כשנתיים איבחנו אצלי קונדילומה ומאז אני בטיפול . לפני כשבועיים רופאת עור שרפה לי את הקונדילומה ונתנה לי קונדילוקס להמשך טיפול. לציין כי אני פעילה מינית. לא יודעת מה לעשות האם להמשיך את הטיפול עם הקונדילוקס. ומה אפשר לעשות בנתיים להקל על הצריבה עד התור לרופא, והאם אפשר לדעת מה יש לי?? תודה

שלום רוחמה, הקונדילוקס יכול לגרום לצריבה. יתכן זיהום אחר שלא אובחן. אין מנוס אלא מבדיקה קפדנית. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה