שאלה

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

02/03/2014 | 17:47 | מאת: אנונימית

אני הולכת לרופא נשים, שאמנם אני מתלוננת על פטרייה. אבל הוא לא בודק פיזית. לא משתמש במכשיר הפלסטיק שמסתכלים דרכו פנימה. אלא רק משתמש במקלון לתרבית. האם כך צריך להיות? האם בכל בדיקה גניקולוגית צריך להשתמש במפסק? כי היה לי רופא אחר שבדק כל הזמן רק כך. לכן אני חושבת ללכת לרופא אחר. האם אתה ממליץ להחליף רופא?

02/03/2014 | 19:15 | מאת: אנונימית

בנוסף, יש לי נרות נורמה פלור, משהו כזה. 6 נרות. יש לי תור לרופא רק ב10.3. האם אתה ממליץ לשים אותם בנתיים להקלה?

שלום, אינני יכול להמליץ לך טיפול ללא אבחנה. חשוב להיבדק ע"י ספקולום, ולראות במה מדובר. שלא תפוספס אבחנה אחרת. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה