הדבקויות

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

02/03/2014 | 11:32 | מאת: מיכל

שלום רב,אני לפני כמה שנים עברתי ניתוח כריתת מיומה וכיום מנסה להיכנס להריון .קראתי באינטרנט שמאוד נפוץ לאחר ניתוח יהיה הדבקויות. רציתי לדעת אם היסטרוסקופיה ניתוחית זה מסוכן בשבילי?כמה זמן התאוששות ואם באמת היסטרוסקופיה ניתוחית עוזר להיכנס להריון אם מטפלים בהדבקויות ?

שלום מיכל, ההיסטרוסקופיה הניתוחית מבוצעת בהרדמה, אין בעיה. אבל יש צורך ברופא המיומן בהפרדת הידבקויות תוך רחמיות אם יהיו, זה דורש מיומות ונסיון. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה