בעיה בכניסה להריון

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

25/02/2014 | 17:48 | מאת: דלית

בחודשיים האחרונים יש לי איחור שמחזור 4 -5 ימים באופן רצוף אני עושה בדיקה ביתית ומגלה 2 פסים חזקים ביום ה 6 לאיחור אני מקבלת דימום ממש חזק לא כמו דימום של מחזור. האם זה נורמלי אחרי הוצאת מרנה, חשוב לציין שתמיד יש לי מחזור קבוע לפני המרנה וגם אחרי האם זה הריון כימי . חשוב לציין שאני בריאה בכללי ויש לי ילד בן 5 ואיתו גם קיבלתי מחזור ולא ידעתי בכלל שאני בהריון מה עליי לעשות

שלום דלית, מציע לשלב בדיקת הריון כמותית בדם+ אולטראסאונד וגינלי.לעתים 2-3בדיקות עוקבות באותו מחזור. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה