איחור במחזור ובדיקת הורמונים

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

13/02/2014 | 18:09 | מאת: שירה

שלום רב, אני בחורה בת 25 ,המחזור שלי מאחר כבר כ3 חודשים, הרופא שלח אותי לבצע בדיקות הורמונים ואמר שאם לא אקבל וסת יתן לי כדורים לזירוז. הגיעו לי תוצאות בדיקות הדם, אך התור שלי לרופא רק בשבוע הבא. אשמח לדעת מה התוצאות אומרות. lh- 79.8 כאשר להבנתי הנורמה 11.6 fsh-תקין 8.7 prolactin-318 תקין testosterone total-1.8 תקין dhea sulphate-11.6 רשום כי זה חריד כי הנורמה 10 ומשהו.

שלום שירה, להבנתי מדובר באיחור חד פעמי בחייך. ממליץ לבצע בדיקה חוזרת, בום השלישי למחזור (ווסת ספונטנית או גרימת ווסת ע"י פרוגסטרון). בברכה, ד"ר אבישלום שרון

16/02/2014 | 13:44 | מאת: שירה

כבר קרה שאיחר לי בעבר, אך תמיד הגיע אחרי חודשיים ,הפעם זה פשוט לא מגיע. זה יכול להצביע על בעיה מסויימת התוצאות?

מנהל פורום בריאות האישה