T4 נמוך וTSH בנורמה בהריון

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

13/02/2014 | 16:47 | מאת: קרן

היי ד"ר, אני שבוע 5. הרופא בדק TSH וT4. הTSH היה בטווח הנורמה - 3.52 mIu/l ( כשהגבול הוא 0.5-4.8) אבל הT4 היה נמוך מהנורמה- 10.1 יחידות: pmol/l ( כשהגבול התחתון 10.3) אני די לחוצה, וכבר עברתי 3 הפלות לפני ההריון הזה האם יש קשר לבלוטת התריס? ( והאמת שלפני שנה וחצי הערכים היו בסדר- 12.3 ) כך שאולי עניין ההפלות לא בגלל זה. האם אני צריכה טיפול? בזמן האחרון אני אכן סובלת מקור ועייפות.... (קשה לי להשוות כי תמיד הייתי רגישה לקור, אבל עייפות יש והרבה) די מבוהלת ואשמח להסבר תודה!

שלום קרן, בדיקות הדם נחשבות לתקינות. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה