נטילת גלולות למניעת הריון ואלטרוקסין

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

01/08/2010 | 23:34 | מאת: מייקי

ד"ר שרון שלום רב, בשלוש שנים האחרונות אני נוטלת אלטרוקסין 50 מ"ג ברמה יומית וזאת לאחר 7 שנים של נטילת גלולות מסוג מליאן (אני לא מבקשת אישור או הסבר לשינוי ההורמונלי שגרם לתת פעילות של בלוטת התריס:-)) הייתי רוצה לדעת - מהן ההשלכות לחזרה לנטילת גלולות למניעת הריון? אני בת 29 ומאז שאני נוטלת את האלקטרוקסין יש לי מחזור סדיר והבלוטה מאוזנת. אודה לתשובתך שבוע טוב מייקי

שלום, זה בסדר לחזור ליטול גלולות. ממליץ ליטול במינון נמוך. ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה