האם ההגנה נפגעה אם פיספסתי את הגלולה החמישית

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

01/08/2010 | 09:24 | מאת: אתי

שלום דוקטור, אני אם ל-4 ילדים, הוצאתי את הטבעת שהיתה לי כשנתיים וחצי והתחלתי ליטול גלולות פלורט ב-26.7.10. ביום הרביעי (29.7.10) שכחתי לקחת גלולה(ב11 בלילה) ונזכרתי בשעה שלוש אחה"צ של יום שישי. ברור לי שזה כבר מאוחר מדיי ודילגתי על הגלולה הזו, וביום שישי המשכתי כרגיל עם הגלולות (בסביסות עשר וחצי). אני טובלת במקווה ובעצם אני יודעת שאקיים יחסים רק ב8.8.10. האם אהיה מוגנת לגמרי או שאצטרך גם קונדום ליתר בטחון? הערה: אני לא רוצה לחשוב כרגע על הריון חמישי...

שלום, רוב הסיכויים שלא צריכה לחשוש מכניסה להריון. בברכה, ד"ר שרון

01/08/2010 | 16:37 | מאת: אתי

מנהל פורום בריאות האישה