מחזור קצר וחלש

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

18/04/2012 | 10:34 | מאת: רוז

אני מקיימת יחסי מין לא מלאים ללא חדירה ... בדרך כלל אני מקבלת מחזור למשך שלושה ארבעה ימים בדימום סביר שאינו חלש ... החודש קיבלתי מחזור ביום ראשון בערב חלש יחסית ביום שני היה חלש גם וביום שלישי ירדו הפרשים וזה נגמר . האם קבלת המחזור אפילו אם היה חלש וקצר שולל הריון ? יש לציין שאני קיבלתי לפני המחזור תרופת קטאפלאם דיקלופנאק לכאבים האם לזה יש השפעה ? האם זה נורמלי ?

שלום רוז, אופי המחזור הזה לא שולל הריון. בשל היותו שונה מהרגיל, ממליץ לבצע בדיקת הריון. אין קשר לתרופה שציינת. בברכה, דר' אבישלום שרון מומחה ברפואת נשים ומיילדות מנתח בכיר בלפרוסקופיה ואנדומטריוזיס

מנהל פורום בריאות האישה