דלקות חוזרות בשתן במהלך ההריון

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

29/05/2010 | 14:57 | מאת: דניאל

היי אני בשבוע 29+ וסובלת מדלקות חוזרות בשתן כל פעם שאני לוקחת אנטיביוטיקה אני חרדה לעוברית שאני נושאת. האם יש תרופת פלא ומה ביכולתי לעשות כדי למנוע את החזרה חשוב לציין שאני כן שותה המון מים, וחמוציות, ומאוד הגיינית. אין לי תמיד סימפטומים שיכולים להעיד על הדלקת. בבקשה עזרתך דניאל

שלום, אם מדובר בבעיה כרונית או חוזרת, אני ממליץ לבצע בירור, לסיבה לחזרת הדלקת, אחרת את תמשיכי לרדוף אחריה עם אנטיביוטיקה ללא סוף. הבירור מבוצע דרך רופא הנשים במקרה שלך שאת בהריון. ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה