לפני מחזור

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

18/05/2010 | 19:35 | מאת: פלונית

שלום רב, ילדתי לפני 4 חודשים ומאז הלידה חל שינוי בגופי מבחינת תופעות המחזור ולקראת המחזור... יש לי סחרחורות,טישטוש, כאבי ראש ולחץ בעיניים. מה יכולה להיות הסיבה שבמחזור יש לי את התופעות הנ"ל שנעלמות מיד בתום המחזור!

המעבר מתקופת ההריון לתקופה שלאחרי ההריון הוא סוג של משבר הורמונלי שעובר בגוף האשה. התופעות שאת מתארת יכולות להיות קשורות בכך. בדרך כלל הן חולפות ואת חוזרת לחוות את הווסתות שהיית רגילה להן לפני ההריון. יש מקרים שנטילת גלולות מסייעת בכך. בברכה, ד"ר א. שרון

מנהל פורום בריאות האישה