דימום באורך הגלות לאחר הוצאת התקן

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

18/07/2010 | 22:44 | מאת: dana

שלום, הרופאה שלי הוציאה לי התקן אחרי שנה שהיה בשימוש. לאחר הוצאת ההתקן החל דימום, בדיוק בזמן שבו המחזור היה צריך להופיע רק שמאז עבר חודש והוא לא פסק... ביום הראשון לקחתי גלולה בשם מינס, לאחר 10 ימים הדימום לא פסק אז בהנחיית הרופאה עברתי ליסמין, היום אחרי 15 טבליות הדימום לא עוזב אותי. בצורה אדישה ביותר הנחתה הרואה להפסיק את הגלולות עד שיעבור המחזור בכלל ובמחזור הבא לקחת חפיסה חדשה... האם יכול להיות שמשהו לא בסדר והרופאה שלי סופר אדישה? האם נשמע הגיוני דימום כזה ארוך? מה עושים? זה מאוד מדאיג

שלום, יתכן שהדימום קשור באמת ללקיחת הגלולות ושזה יסתדר בהמשך. יחד עם זאת, אם לא, יש לשלול מצב של דימום כתוצאה מפוליפ למשל ברחם או דימום המגיע מצוואר הרחם. ד"ר שרון

19/07/2010 | 21:58 | מאת: dana

אני מרגישה שאין לי מענה ראוי בקרב הרופאים של קופת החולים, שיש זלזול ואף רשלנות שלצערי נתקלתי בה מספר פעמים...ונכוותי האם יש לך המלצה על רופא פרטי ברעננה?

מנהל פורום בריאות האישה