האם יש סיכוי להריון

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

17/05/2010 | 20:27 | מאת: דנה

שלום רב לך. ברצוני לדעת האם יש סיכוי להריון גם שהבדיקה שלילית: אז ככה לאחר 14 ימים מיום הביוץ שלי עשיתי בדיקת דם שתוצאותיה היו: BETA-HCG <2 IU/LPROGESTERONE 10.6 nmol/L ESTRADIOL (E-2) 167 האם יש מצב שיש הריון למרות התוצאות??

שלום לך, אכן בדיקת הדם שלילית ובד"כ אם אכן היה ביוץ לפני 14 יום אז לא מדובר בהריון. ישנם מקרים בהם הביוץ היה מאוחר יותר, ואז לא מדובר ב- 14 יום לאחר הביוץ אלא פחות. במקרים אלו כדאי לחזור על הבדיקה כעבור מספר ימים ולראות מה קורה. ד"ר א. שרון

מנהל פורום בריאות האישה