ברכיים

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

01/11/2011 | 10:35 | מאת: סיגלית

אבי בן 86, סובל משחיקת סחוס וניוון בברכיים ומתקשה מאוד בהליכה. סובל מכאבים קשים בהליכה. האם טיפול של אוסתאופת יכול לעזור לו. כל הרופאים אומרים לו שהדבר היחיד שיכול לעזור לו זה ניתוח.

03/11/2011 | 07:57 | מאת: דני שר

סיגלית שלום, אוסטיאופתיה אכן עוזרת בשחיקת סחוס בברכיים. כמובן, יש צורך לאבחן כל אחד באופן אישי ולראות אם הטיפול יכול לעזור לו. הייתי ממליץ לבדוק אפשרויות של טיפולים פחות חודרניים לפני ההחלטה לעשות ניתוח. בברכה, דני שר.

מנהל פורום אוסטיאופתיה