האם יש טיפול אוסטואופאתי לדלקת הזיז הפטמתי?

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

31/08/2011 | 19:21 | מאת: פז

שלום, אני סובלת מזה חודש מכאב בחצי חלל הפה השמאלי ( הכאב משתנה ממקום למקום) לאחר בדיקה של רופא שיניים שמצא שהכל תקין מצא הרופא משפחה שזה דלקת בזיז הפטמתי ( בחבור בין הלסתות) שמקרין בכאב על הפה , על הגרון ועל האוזן. האם יש טיפול הוסטואופתי לכך ואם כן האם אתה מכיר אוסטואופאת מומלץ באזור השרון? תודה

04/09/2011 | 12:47 | מאת: דני שר

פז שלום, יתכן והטיפול האוסטיאופתי יכול לסייע בכך, במידה וזו בעיה הקשורה לשרירים ולפרקים של הלסת. על מנת למצוא אוסטיאופת מוסמך באזור שלך, אני מפנה אותך לאתר האינטרנט של "האגודה הישראלית לאוסטיאופתיה": www.osteopathy.co.il בברכה, דני שר.

מנהל פורום אוסטיאופתיה