לימודי אוסטיאופתיה בירושליים

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

27/05/2011 | 10:28 | מאת: יעל

שלום, רציתי לדעת האם שמעת חוות דעת על הבית ספר של מיכאל דובנסקי בירושליים. והאם הבוגרים של הבית ספר מתקבלים לאגודה...

13/06/2011 | 18:48 | מאת: דני שר

יעל שלום, שמעתי על בית הספר לאוסטיאופתיה בירושלים. כרגע, אין חקיקה בארץ לאוסטיאופתיה, והמשמעות לכך היא, שכל בית ספר קובע את הרמה הלימודית והמקצועית שלו. אני יודע שהם עושים מאמצים להעלות את הרמה הלימודית, אבל נכון להיום הרמה המקצועית של בית ספר זה, אינה מקובלת על ידי האגודה הישראלית לאוסטיאופתיה, כיוון שאין להם תואר ראשון. בברכה, דני שר.

מנהל פורום אוסטיאופתיה