כאבים

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

02/04/2010 | 09:58 | מאת: לורה

אמא שלי שברה את היד השמאלית שוש כף היד היא מבוגרת בת 82 כרגע היא עם גבס אבל כל היד והגוף כואב לה מאוד, מה אפשר לעשות בשביל לעזור לה בשביל הכאבים בתודה מראש לתגובה

07/04/2010 | 00:17 | מאת: דני שר

לורה שלום, נשמע שכתוצאה מהטראומה, הגוף של אמך מאוד רגיש ולכן כואב. ראשית כל, חשוב לי להרגיע אותך ולומר שהדבר יחלוף עם הזמן. אוסטיאופתיה גם יכולה לעזור לכך, בעזרת טיפול גופני כללי, על מנת להפחית את הכאבים הכלליים. כאשר מורידים את הגבס, ביחד עם פיזיותרפיה, ניתן להפנות לאוסטיאופת על מנת לסייע להוריד את הצלקת ואת ההדבקות של הרקמות הרכות עקב הבצקת שנוצרה, ובמקביל לעזור בהתאוששות של היד. בברכה, דני.

מנהל פורום אוסטיאופתיה