הרדמות רגליים

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

02/04/2010 | 09:20 | מאת: זהבה

אימי סובלת מהרדמות של הגפיים התחתונות כשלוש שנים בערך.היא לא סכרתית.עברה ניתוח להחדרת מעיין מפסק על החוליות התחתונות אך אין שינוי במצבה. האם האוסטיאופטיה יכולה לעזור במצב כזה.

07/04/2010 | 00:04 | מאת: דני שר

זהבה שלום, המקרה של אמא שלך, לא פשוט, ועל כן, מאוד קשה לאבחן דרך האינטרנט, האם הבעיה של אמך קשורה לחוליות ולשרירים או לא. במידה וכן, יתכן ואוסטיאופת יכול לעזור. ההתמחות של האוסטיאופתים היא במבנה של הגוף, השרירים, הפרקים, החוליות, העצבים וכו'. לאחר אבחון אוסטיאופתי, האוסטיאופת יוכל להגיד לך, האם הטיפול יכול לסייע לאמך או לא. במידה ואת מחליטה ללכת לאוסטיאופת חשוב לבדוק שהאוסטיאופת אליו את הולכת, הוא מוסמך ומוכר על ידי האגודה הישראלית לאוסטיאופתיה (קיבל תעודה ממוסד אקדמאי מוכר). בברכה, דני

מנהל פורום אוסטיאופתיה