מפרקי אגן לא יציבים

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

20/03/2011 | 12:41 | מאת: sarit

שלום רציתי לשאול כשאני יושבת אני מרגישה חוסר יציבות במפרקי האגן לא ילדתי צלום רנטגן לאזור יצא תקין האם אוסטיאופתיה תוכל לעזור לי?

21/03/2011 | 23:38 | מאת: דני שר

שרית שלום, "מפרקי אגן לא יציבים" היא אינה דיאגנוזה, אלא היא תיאור של סימפטומים. כלומר, צריך לאבחן למה את מרגישה חוסר יציבות במפרקי הירך. מכיוון שהרנטגן יצא תקין, אני משער שחוסר היציבות יכול לנבוע משרירים תפוסים או נוקשות בפרקים - ובנושאים אלה האוסטיאופתיה יכולה לעזור. בברכה, דני שר

מנהל פורום אוסטיאופתיה