כאבי רגליים

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

10/11/2010 | 19:49 | מאת: רונית לוי

אני בת 67 וסובלת מכאבי רגליים עד כדי קושי בהליכה. הכאבים הם במפרק ירך שמאלי . כמו כן כאבי הרגליים כמו התכווצות שרירים חזקה בירכיים מקדימה ומאחורה. אין לי כבר כוח לסבול כאב. רופא המשפחה שלנו פשוט ממליץ על בטרן או ארקוקסיה. האם אתם יכולים לעזור לי אני גרה בגליל מערבי. תודה רונית

15/11/2010 | 17:09 | מאת: רונית לוי

מדוע איני מקבלת תשובה

24/11/2010 | 21:08 | מאת: דני שר

רונית שלום, ניתן לסייע לך. יש לפחות ארבעה אוסטיאופתים מוסמכים באזור שלך. היכנסי לכתובת הבאה ושם תוכלי למצוא רשימה של אוסטיאופתים מוסמכים אשר עובדים באיזור הגליל. http://www.osteopathy.co.il/directory/galil_heb.asp בברכה, דני שר.

24/03/2014 | 16:41 | מאת: יעקב

אני בן 82 סובל בכאבי גב ועבר לי לרגל רופה אורטופט אומר אין לי כלום רופה נירולוג אותו דבר אבל רופה גב אומר צריך נתוח מה עלי לעשות

מנהל פורום אוסטיאופתיה