תבור אלפי מנשה

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

05/10/2010 | 13:15 | מאת: שוש לוי

כאשר אני עובדת עומדת או בעבודה או במיטבח שורפות לי בשני צידי הגב יש לי פריצת דיסקב:c4 c5 אם זואת הסיבה או יש סיבה אחרת התחלתי בפיזיוטראפיה בעצת הרופא בנתיים ללא תוצאות תודה שוש

22/10/2010 | 14:06 | מאת: דני שר

שוש שלום, כמובן שכל פריצת דיסק בגב, יכולה להשפיע או לגרום לכאבי גב, אבל על כל מטפל לבדוק את התמונה היותר רחבה של מצב הגוף. הן הפיזיותרפיה והן האוסתיאופתיה יכולות לסייע במקרים כאלו, יחד עם זאת לפני פניה לטיפולים אחרים, הייתי נותן יותר זמן לטיפול הפיזיותרפיה שהתחלת. בברכה, דני שר.

מנהל פורום אוסטיאופתיה