בירור

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

17/08/2010 | 21:11 | מאת: ענת

שלום רב, אני בת 31 . סובלת מאוסטאיטיס פוביס . 4 שנים זה היה די שקט ושוב בימים האחרונים החלו לי כאבים. אני ממש הולכת צולעת . התחתלתי לקחת אתופן אבל הכדור הזה פשוט נוראי וזה רק עוזר לדלקת אבל הבעיה לא נפתרת כמובן... רציתי לדעת האם לאוסטאופתיה יש פתרון עבורי? בתודה מראש...

12/09/2010 | 10:44 | מאת: דני שר

ענת שלום, אכן, כמו שאת אומרת, אתופן רק מטפל בדלקת ואוסטאיטיס פוביס הינה בעיה מכנית. לכן, יש צורך בטיפול המתייחס לביו- מכניקה. אוסטיאופתיה היא אפשרות טובה לטיפול בבעיה זו, מכיוון שהאוסטיאופתיה מטפלת בשרירים, ובפרקים של הפוביס, האגן וכל הרקמות הרכות שקשורות לבעיה זו. אני מפנה אותך לאתר האינטרנט של האגודה הישראלית לאוסטיאופתיה: www.osteopathy.co.il בברכה, דני שר.

מנהל פורום אוסטיאופתיה