כאבי ברכים

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

28/03/2010 | 19:27 | מאת: רמה

לא קנקים אלא כאבים בזמן הליכה , עליה או ירידה במדרגות ועוד. אם זאת שחיקת סחוס מה עושים? (אני בת 73,מתעמלת והולכת הרבה) תודה וחג שמח

29/03/2010 | 13:18 | מאת: דני שר

אם יש לך כאבים, כאשר את עולה ויורדת במדרגות, סביר להניח שמדובר בשחיקת הסחוס של הברך. מאוד חשוב לשמור על הגמישות של הברכיים, לחזק את השרירים של הרגליים, ואם הכאבים ממשיכים, כדאי לפנות לאוסטיאופת, על מנת להחזיר את הגמישות של הברך, לבדוק את התיפקוד ולבדוק את הסיבה לכאבים.

מנהל פורום אוסטיאופתיה