כאבי גב ורגל מתוחה לאחר טיפול רגל נרדמת

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

21/07/2010 | 10:07 | מאת: עידן

שלום יש לי בקעים דיסקליים L3/4/5 מאובחן מלפני 5 שנים בנוסף אני סובל כיום כבר כחודשיים משריר מתוח (מרגיש תקוע) ברגל עד תחתית השוק ומגביל את התנועה בהליכה. מזה מספר שבועות בצעתי מספר טיפולים אוסטיאופטיה לפני כשבוע ועד היום הרגל נרדמת ואני מרגיש זרמים בעיקר בישיבה וכשאני קם מה יכול להיות גורם הבעיה, האם ממליץ אפשר לטפל בשיטה אחרת תודה

02/08/2010 | 22:27 | מאת: דני שר

עידן שלום, המצב של הגב שלך באמת נשמע חמור. יתכן שמצבך מתדרדר, וזאת הסיבה לסימפטומים החדשים. בארץ אין חקיקה באוסטיאופתיה, אז קשה לי לדעת אם היית אצל אוסטיאופת מוסמך או לא. יש כמה שיטות שגם יכולות לטפל בבעיה שיש לך, כולל דיקור סיני, כירופראקט, פיזיותרפיה וכמובן אוסטיאופתיה. אני ממליץ, שבכל שיטת טיפול אליה תבחר לפנות, חשוב שתבדוק את הרקע ההכשרתי והלימודי של המטפל. בברכה, דני.

מנהל פורום אוסטיאופתיה