טיפול בבעיית מפרק ירך אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

06/07/2010 | 15:53 | מאת: ליאת

שלום, הייתי מעוניינת לדעת האם קיימת אפשרות של טיפול אוסטיאופתיה לבעיית מפרק ירך אצל תינוקת בת שנה וחצי שטופלה בעבר ברצועות פבליק, אך עדיין המפרק לא מושלם. תודה

17/07/2010 | 23:42 | מאת: דני שר

שלום ליאת, למרות שרצועות פבליק עוזרות להחזיק את פרקי הירך, לפעמים כשתינוק צריך להשתמש בהן, יש כמובן, הרבה לחץ על פרקי הירך, האגן והגב התחתון. אוסטיאופת מוסמך יכול לבדוק את התגובות של הגוף ולהשתמש בטכניקות עדינות, כדי לטפל בכל השרירים והפרקים שמושפעים ממתקן זה וכן לעזור בהתפתחות פרקי הירך. אני מפנה אותך לאתר האינטרנט של האגודה הישראלית לאוסטיאופתיה, שם קיימת רשימה של אוסטיאופתים מוסמכים בסטנדרטים אקדמיים: www.osteopathy.co.il בברכה, דני.

מנהל פורום אוסטיאופתיה