כאבי בכתף... תחושת שריפה וכאב במהלך נשימה

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

28/06/2010 | 12:11 | מאת: נירה

שלום, מזה זמן רב אני סובלת מכאב שמתחיל בצוואר, הכאב מתחזק בנשימה כאשר ההרשה היא מעין זרם אוויר חודר ושורף, הכאב הוא כאב חד נאוד. בנוסף הכאב הוא תמידי מתחיל מהצווא לכתף ולשכמות בעיקר בצד ימין מקרין לרגל ימין ועד לכף רגל ימין. תחושת נימול, כאבי שלא פוסקים והרגשה שלעיתים אני סוחברתאת הרגל איתי. דעתך...

01/07/2010 | 07:29 | מאת: דני שר

שלום ישנה אפשרות שאת סובלת מבעיה צוארית אפשרות שניה בעיה בין צלעית הגורמת להפרעה נשימתית ותוספת של בעית גב תחתון כמובן שבבדיקה אוסטאופתית הדאגנוזה תהייה ספציפית יותר בברכה דני שר

מנהל פורום אוסטיאופתיה