כאבים בצוואר

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

22/06/2010 | 11:15 | מאת: משה

זה 3 חודשים אני סובל מכאבים בצד ימין של המוואר שמקרינים לכיוון הצוואר תנועת הראש לכיוון ימין מביאה כאב ואינה חופשית רק בהפניית הראש לימין בצילום לא נראתה שום בעיה לפעמים נשמעות חריקות טיק טיק טיק בהפניית הראש ימינה ניסיתי דיקור סיני...לא עזר קיבלתי המלצה לאוסטאופת האם מכירים מישהו באיזור פ"ת האם ניתן לעזור ?

27/06/2010 | 01:30 | מאת: מרווין ולדמן

שלום רב, הטיפול בכאבי צוואר הוא טיפול שכיח באוסטיאופתיה והוא כולל אבחון וטיפול באמצעות טכניקות ידיים עדינות. במהלך הטיפול האוסטיאופת יבצע בדיקה מקיפה ויאבחן האם מקור הכאבים בצוואר קשור לבעיה בחוליות עמוד השדרה, שרירים, רצועות או מפרקים ויבדוק האם יש ליקוי או תזוזה משמעותיים באחד מהמכניזם הללו או מתיחה ברקמה הרקה של הגוף . האוסטיאופת יבחן גם את הרגלי היציבה שלך במהלך העבודה ובשעות החופשיות במטרה לגלות האים הרגלים אלו הם הגורמים לבעיית התפקוד של הצוואר. הטיפול עצמו כולל טיפול עדין באמצעות הידיים שנועד להקל על הכאבים ולשפר את התנועתיות של הצוואר ועמוד השדרה והאוסטיאופת גם ייתן לך הנחיות כיצד לשפר את יציבת הצוואר. על מנת למצוא אוסטיאופת בעל הכשרה הקרוב לאזור מגוריך אני ממליץ לך להיכנס לאתר האגודה הישראלית לאוסטיאופתיה שם תוכל למצוא רשימה של אוסטיאופתים אתר האגודה - http://www.osteopathy.co.il/ בברכה, מרווין

20/05/2011 | 23:19 | מאת: מישהו

כל הזמן מפנים למטפלים. זה טוב אבל מה עם פתרונות מעשיים ומיידיים לבעיה שאפשר לפתור אותה בלי ללכת למטפל?

מנהל פורום אוסטיאופתיה