כאבים בכתף ימין

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

21/05/2010 | 09:29 | מאת: שלי רחובות

שלום יש לי כאבים בכתף ימין כחודש ימים. בצילום רנטגן אובחנה הסתיידות עדינה והומלץ על ארקוקסיה וטיפול פיזוטרפי. האם לדעתכם זה מומלץ ויפתור את הבעיה או שהכדור הוא רק נגד כאבים והפיזוטרפיה יכולה להחמיר את המצב. האם בקופ"ח מאוחדת יש מטפלים בשיטת האוסטיאופתיה? אם לא היכן יש ברחובות מטפל טוב בשיטה זו . אשמח לתשובה מהירה

25/05/2010 | 23:57 | מאת: דני שר

שלי שלום, את צודקת בטענה שתרופה תטפל רק בסימפטומים ולא בגורם, אך גם פיזיותרפיסטים מוכשרים לטפל בבעיות מסוג זה ולא בהכרח יחמירו את הבעיה. כמובן שאת מוזמנת לחפש אוסטיאופת קרוב למקום מגורייך באתר האגודה www.osteopathy.co.il בברכה, דני

מנהל פורום אוסטיאופתיה