הריון

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

20/05/2010 | 10:46 | מאת: אמארצה

שמעתי שאוסטאופתיה מומלצת לנשים בהריון. השאלה מאיזה שבוע אפשר ואיפה יש מטפלים בנשים הרות תודה רבה

25/05/2010 | 23:55 | מאת: דני שר

אמארצה שלום, אוסטיאופתיה היא טיפול מצוין לנשים בהריון שגופן משתנה באופן דרמטי ושהשרירים והמפרקים שלה צריכים להתרגל לשינויים. זה בסדר לקבל טיפול בכל שלב של ההריון אך יש אוסטיאופתים שמעדיפים להמתין עד סוף החודש השלישי בטרם התחלת הטיפול.בהתייחס לרגישות של העניין, חיוני לטפל אצל אוסטיאופת מוסמך שיוכל לערוך אבחון מקיף ולהתאים לך טיפול הולם. אני ממליץ לך לפנות אך ורק לאוסטיאופת שעבר הכשרה מתאימה. באתר האגודה: www.osteopathy.co.il, תוכלי למצוא אוסטיאופת מוסמך הקרוב למקום מגורייך. בברכה, דני

מנהל פורום אוסטיאופתיה