כאבי גב תחתון, נפיחות וכאבים בשרירים ברגל ימין

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

08/05/2010 | 18:18 | מאת: מילה

לפני כשבועיים כף הרגל ימין התנפח, בעת המתיחה של כף הרגל כאבים חזקים, לאחר כמה ימים הכאבים הגיעו לשרירים באותה רגל, ולאחר שבוע התחילו כאבים בגב תחתון,בכל תנוחה זה לא משנה אם אני יושבת הולכת. אני אחרי לידה שניה (8 חודשים), במהלך ההיריון היו לי הכווצויות ברגל ימין, וגם כאבי גב. לפני כשנתיים בזמן נסיעה באוטובוס, האוטובוס נסע במהירות והייתה קפיצה מאוד חזקה ואני קיבלתי מכה מאוד חזקה בתוסיק כך שלא יכולתי לשבת כמה ימים מהכאבים. האם כל זה קשור אחד לשני, הוסיף לשני האם אוסטיאופתיה יכולה לטפל בבעיה שתיארתי? ולמי אפשר לפנות? אני גרה באריאל. האם אוסטיאופטים עובדים עם הקופות חולים? אשמח לקבל תגובה , תודה

17/05/2010 | 19:46 | מאת: דני שר

מילה שלום, במהלך ההיריון הגוף עובר שינויים דרסטיים במטרה להסתגל לעלייה במשקל. במידה והגוף אינו גמיש הגוף מתקשה להסתגל לשינויים וכתוצאה מכך מתפתח לחץ על העצבים בגב התחתון. בשל כך, ייתכן כי יש קשר בין הכאבים בכף הרגל לכאבי הגב ובהתחשב באירוע שחווית באוטובוס שככול הנראה השפיע על הגוף בכך שהוא רגיש יותר לבעיות המתעוררות במהלך היריון. ישנם אוסטיאופתים שעובדים עם קופות החולים ובבתי חולים ואת יכולה לנסות דרך קופת החולים שלך. ע"מ לאתר אוסטיאופת קרוב לביתך אני ממליץ לך להיכנס לאתר האגודה הישראלית לאוסטיאופתיה ולאתר את האוסטיאופת הקרוב למקום מגורייך. אתר האגודה. www.osteopathy.co.il בברכה, דני שר

מנהל פורום אוסטיאופתיה