הודעת פתיחה

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

07/03/2010 | 15:45 | מאת: צוות האתר
גולשים יקרים, אנו שמחים לבשר לכם על פתיחתו של פורום אוסטיאופתיה - טיפול בכאב. גלישה פורייה צוות האתר
27/03/2010 | 16:20 | מאת: פנינה

לפני כשבוע אגודל יד ימין "קפץ" בכיפופו ויישורו. היום לא מסוגלת לכופף האגודל, לא מסוגלת להרים חפץ, כאבים ונפיחות קלה באגודל כולו.לאימי היה סיפור דומה- נותחה ללא הצלחה . ואני לא מעוניינת לנתח כלל .מבקשת יעוץ לתיקון והבנת מה זה .

29/03/2010 | 10:40 | מאת: דני שר

שלום פנינה, את סובלת מבעיה שנקראת אצבע הדק. זוהי הפרעה במעבר הגיד, אשר נוצרת כאשר בנקודה מסוימת בגיד מתפתחת התעבות ולכן אין תנועה חלקה של הגיד בעטיפה. בעיה זו מופיעה כתוצאה מפעולות חוזרות ונשנות של כף היד, לדוגמא, בשימוש בטלפון סלולארי. כיצד עליך לפעול על מנת להקל את הכאב? ראשית, חשוב להימנע מפעילויות אשר גורמות לכאב. שנית, קחי שקית קרחונים, או שקית של אפונה קפואה מהמקפיא, עטפי אותה במגבת (זאת כדי למנוע מגע ישיר בין הקרח הקפוא לעור) והחזיקי אותה בנקודת הכאב לא יותר מאשר 90 שניות (צעד 1). לאחר מכן, קחי במהירות בקבוק חם (שוב עטוף במגבת להימנע מכוויה) והניחי אתו על מקום הכאב והפעם למשך 60 שניות (צעד 2). יש לחזור על זה 3 פעמים. אם בעוד שני שבועות הכאב עדיין קיים, הייתי ממליץ לשקול את האפשרות לראות אוסטיאופת שיתייחס לשרירים, המפרקים והגידים במטרה לעזור להם להתאושש.

מנהל פורום אוסטיאופתיה