אויסטאופת מומחה

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

07/12/2015 | 15:53 | מאת: yuval

מדוע נמחקה השאלה לגבי האוסטיאופת, ד"ר מיכאל סנהדרין? גם תשובה שלילית או שאינך מכיר היא תשובה ובטח לא ראוי למחיקה. מקווה שזה נעשה בטעות ולא מסיבה אחרת. הומלץ לי על טיפול אוסטיאופתי עבור התינוק ועבורי. עצמות הגולגולת של התינוק הינן רכות ועדינות, האם הטיפול בטוח? קראתי שסנהדרין סיים לימודי פוסט דוקטורט באנטומיה קלינית בפקלוטה לרפואה בפריז ובוגר הפקולטה לאוסטיאופתיה במרסיי שבצרפת ומטפל חוץ ממבוגרים גם בהרבה תינוקות. האם הוא מוכר ומומלץ בתחום שלו בארץ? מתלבטת בין זה לבין כירופרקטיקה. תודה.

14/12/2015 | 22:00 | מאת: דני שר

שלום יובל, אני לא יודע למה את מתכוונת אבל שום שאלה לא היתה נמחקת. שנית, מטרת הפורום אינה לשוחח על מטפלים אישיים, אלא לענות על שאלות אוסטיאופתיות. לגבי טיפול אוסטיאופתי לתינוק ש הוא כן מתאים, הוא כן עדין והוא כן בטוח. תמיד חשוב לשאול את המטפל על הרקע שלו. בברכה, דני

מנהל פורום אוסטיאופתיה