אוסטאופתיה סטרוקטורלית ובטיחות במניפולציות

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

30/11/2015 | 22:12 | מאת: dandan

האם קיימים אוסטאופתים שמומחים לאוסטאופתיה קרניאלית וכאלה לסטרוקטורלית? מחפש מטפל מומלץ שמומחה לאוסטאופתיה סטרוקטורלית שמתמקד יותר במערכת השלד והשרירים( עדיפות במרכז,השרון אבל מוכן גם להרחיק לאן שצריך עבור הכי טוב). האם מניפולציות צוואריות ובעמוד השדרה מסוכנות ואכן מגבירות את הסיכון לקרע בעורק הצוואר ושבץ מוחי? (השאלה היא באופן כללי, גם אם האוסטאופת מוסמך, מומחה ואחד שלמד בחו"ל באוניברסיטה מוכרת וגם אם המניפולציות יותר עדינות מכירופרקט הן עדיין הן נחשבות למניפולציות לכל דבר).

14/12/2015 | 22:06 | מאת: דני שר

אוסטיאופתים לפי ההגדרה הם מתמחים בשלד שריר. אם הוא לא מתמחה בשלד שריר הוא לא אוסטיאופת. כל התערבות רפאית מסוכנת בידיים הלא נכונות - בגלל זה לומדים אותם בבית ספר לאוסטיאופתיה.

מנהל פורום אוסטיאופתיה