שאלה!!

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

09/02/2015 | 15:13 | מאת: שואלת

שלום, מזה כשנה סובלת מכאבים ורגישות עזים בשלפוחית השתן ובאיבר המין.עשיתי בדיקות רפואיות רבות שהיו תקינות. פיזיותרפיה של האגן לא עזרה.שאלתי היא האם ניתן לטפל בי באמצעות אוסטיאופתיה אורוגניקולוגית למרות שאני בתולה?

18/02/2015 | 10:23 | מאת: דני שר

שלום, מכיוון שאת לא מציינת איזשהו איבחון של הבעיה, קשה להגיד לך אם זה מתאים לטיפול אוסטיאופתי או לא. כעיקרון יש לאוסטיאופתיה טכניקות שמתאימות לבעיות גינקולוגיות, אבל עליך לדעת שבטיפול מסוג זה, מבחינה מקצועית בדרך כלל מחתימים את המטופל על קבלת הסכמה על הטיפול. בברכה, דני שר

17/05/2015 | 09:18 | מאת: שואלת

תודה על התשובה.בעקרון האבחנה הייתה וולודיניה וכאבים כרוניים בשלפוחית השתן. לאחר סדרת טיפולים פיזיותרפיים שלא עזרו,החלטתי שככל הנראה אנסה להתחיל בזמן הקרוב טיפולים אוסטיאופתים. עשו לי MRI עמוד שדרה צווארי שפרט ליישור הלורדוזיס הכל תקין ובMRI עמוד שדרה גבי פרט לסקוליוזיס הכל תקין. MRI עמוד שדרה מותני תקין. האם יכול להיות שיישור הלורדוזיס והסקוליוזיס גורמים לתחושת הלחץ הנוראית בשלפוחית השתן?

מנהל פורום אוסטיאופתיה