תחושת ריחוף וחוסר יציבות וחולשה כללית

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

18/01/2015 | 10:06 | מאת: שלומי

מזה שנתיים אני מרגיש חוסר יציבות ותחושת ריחוף. אני מרגיש חולשה כללית ברגליים כאילו אני "מרים על הגב" עוד משהו "והולכים ביחד". בצעתי את כל הבדיקות הקיימות ברפואה הכללית. כולל כל צילומים הנדרשים (MRI),דופר עורקי צוואר וכו' והכל תקין. בדיקות דם כלייות תקינות. ** האם אוסטיאופתיה יכולה לעזור לי במקרה שלי ? אודה לך על תשובתך המהירה.

26/01/2015 | 14:02 | מאת: דני שר

שלום שלומי לענות לשאלה שלך אם אוסטיאופתיה יכולה לעזור בזה אני צריך עוד אינפורמציה. בן כמה אתה? האם עשית צילומי רנטגן של הצוואר? האם היית אצל ניוורולוג? כעיקרון, אפשר להתייעץ עם אוסטיאופת כדי שהוא יבדוק אותך או להפנות אותך. במידה שזה לא משהו רציני כמו cervical myelopathy, יכוליהות שהאוסטיאופת יכול לעזור. בברכה, דני

מנהל פורום אוסטיאופתיה