טיפול אצל אוסטופיאופט

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

21/10/2013 | 15:55 | מאת: אמא

לאחר טיפול נהדר אצל אוסטאופט מנוסה בשל בעיות וכרבים באגן, הוא הציע לי לשקול טיפול נוסף הכולל החדרת אצבע, שלו, לפי הטבעת והרמת חלקה האחרון של עצם הזנב. יש דבר כזה?!

03/02/2014 | 22:41 | מאת: דני שר

שלום, יש באמת טכניקות חודרניות באוסטיאופתיה וזה נכון שיש טכניקה בפי הטבעת שמשחררת את הקוקסיקס (העצם האחרון של העמוד השידרה). אבל, אני רוצה להיות ברור שזו טכניקה שמשתמשים בה רק כשאין ברירה אחרת. אני גם רוצה להדגיש את החשיבות של הסכמה בכתב על ידי המטופל ואפילו לשקול מלווה. דני שר

מנהל פורום אוסטיאופתיה