כאבים בצלע

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

27/12/2012 | 11:37 | מאת: א

שלום, אני בת 18 וכבר מספר חודשים יש לי כאבים בצלע מסוימת בצד ימין. הצלע כואבת רק כשאני לוחצת עליה וזה כאב שדומה לכאב של חבורה, אך הכאב הוא בצלע ולא בעור. האם אני צריכה לדאוג? לפנות לרופא בקשר לזה? הכאב לא מפריע לי ואני לא חושבת שהוא התחזק, אך אני חוששת שזה יכול להצביע על משהו חמור יותר. ממה הכאב יכול לנבוע? תודה מראש לעוזרים

31/12/2012 | 22:23 | מאת: דני שר

שלום א, אם את מרגישה בריאה חוץ מהכאב הזה סביר להניח שאין מה לדאוג. הכאב יכול לנבוע מכל מיני סיבות למשל הסחוס שמחבר בין הצלעות (תסמונת טייץ). או למשל, שרירי האינטרקוסטלס, כלומר השרירים שמתחברים בין הצלעות גם יכולים להיות גורם שמפריע. עם זאת אני רוצה להדגיש שאין תחליף לבדיקה פנים מול פנים כדי לדעת מה בדיוק הגורם לבעיה. בברכה, דני שר

מנהל פורום אוסטיאופתיה