כאבים - מהכתף ומקרין לראש ולאוזן צד ימין

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

18/12/2012 | 14:00 | מאת: אתי דניאל

שלום רב , אני כל כך נואשת ואני פשוט מבקשת עזרה\ייעוץ .. יש לי כאב מזה כשנה +- שמתחיל מהכתף שלי עד לצוואר ולאוזן צד ימין ולפעמים גם בלסת כאב של שריפה ולפעמים הגבלה בלהרים את יד ימין כשאני מרימה משהוא כבר אני מרגישה לחץ .. וכשאני במצב נפשי לחוץ הכאב שלי גובר אנא ממכם תעזרו לי

31/12/2012 | 21:49 | מאת: דני שר

שלום אתי, ייתכן ואוסטיאופתיה תוכל לעזור, אך על מנת לתת המלצה נכונה חשוב קודם כל לאבחן מה הגורם לבעיה. לשם כך כדאי שתפגשי עם אוסטיאופת מוסמך פנים מול פנים. בברכה, דני שר

07/02/2013 | 14:20 | מאת: כ

תעשי צילום ולכי לאורטופד

31/01/2015 | 17:43 | מאת: שי

אני מעוניין לדעת אך טיפלת בבעיה מכיוון שגם לי יש את אותה הבעיה

מנהל פורום אוסטיאופתיה