אוסטאופתיה לתינוק בן 3 וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

18/12/2018 | 13:14 | מאת: אמא מודאגת

היי, הבן שלי לא ישן שינה טובה ועמוק כשהוא על הגב או על הצד (יכול להתעורר אחרי 20 דקות) ולאחרונה לא נראה נינוח בשינה. שמעתי על אוסטאופתיה אך הייתי רוצה לדעת מה הסכנות שיכולות להיגרם . אני לא יודעת אם זו בעיה פיזית או סתם תקופות של גיל ולכל אני מפחדת לגרום לנזק מיותר.

17/01/2019 | 22:45 | מאת: דני שר

שלום, השמירה על ביטחונו של הילד הינה אחד מהדברים העיקריים שמנחים את האוסטיאופת בטיפול. ‏בכל זאת חשוב לבדוק את ‏רקע הלימוד של האוסטאופת והניסיון שלו. בברכה, דני שר

מנהל פורום אוסטיאופתיה