תינוקת בת חודשיים סובלת מגזים בשעות היום

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

20/09/2018 | 11:30 | מאת: מעיין

היי.. רציתי להתייעץ תינוקת בת חודשיים בוכה הרבה בשעות היום מכאבי קוליק/גזים, בלילה ישנה יחסית טוב, בנוסף ישנם מקרים שחוזרים על עצמם כשאר מרמים אותה מסלקל/עגלה/מיטה היא מתחילה לצרוח! חשוב לציין שלא תמיד זה קורה. שכחתי לציין שנולדה בלידת וואקום. אשמח לעצתך

07/10/2018 | 21:13 | מאת: דני שר

‏שלום מעיין, אמנם סימפטומים אלו יכולים להיות די נורמטיביים לתינוק, אך מכיוון שיש רקע היסטורי של לידת וואקום, מאד יכול להיות שזה משפיע על הבכי. אפשר להתייעץ עם אוסטיאופת. בברכה, דני שר

מנהל פורום אוסטיאופתיה