כאבי צוואר, ראש, עמוד שדרה וסחרחורות

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

05/07/2012 | 11:30 | מאת: דנה

שלום רב, לפני שנה וחצי עברתי תאונת דרכים כעת אני עם כאבי צוואר חזקים עם הקרנה לכאב ראש למעלה וסחרחורות תחושת חוסר יציבות, כל יום אצלי עובר כסבל בקושי יכולה לקום מהמיטה, הראש שלי כבד תחושת כבדות בכל הגוף. מה עלי לעשות אשמח לתשובה מהירה בבקשה.

12/07/2012 | 00:49 | מאת: דני שר

דנה שלום, מספר דברים יכולים לסייע לך ואחד מהם הוא האוסטיאופתיה. אני ממליץ שבמקרה שלך תפני לאוסטיאופת באזור שלך לדבר איתו/ה אישית על מצבך מכיוון שהוא מצב מסובך ומורכב. Www.osteopathy.co.il בברכה, דני שר

מנהל פורום אוסטיאופתיה