כאב תפוס רדום באזור החזה

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

28/09/2017 | 10:36 | מאת: אבי

לפני חצי שנה קיבלתי מכה באזור החזה בדיוק איפה שהצלעות מעל הבטן, מאז ועד היום יש לי שם כאב רדום כזה, כאילו האזור תפוס, הלכתי לכל הרופאים שיש, נורולוג של עצבים, רופא משפחה, כירורג, ואז עוד פעם רופא משפחה והוא שלח אותי לבדיקת מיפוי עצמות והכל בסדר, ואז שלחו אותי לרופא בטן גסטרו, והוא עשה לי בדיקת גסטרוקופי ומצא דלקת, הוא נתן לי תרופה שנקראת אומפרדקס, וגם אחרי 30 יום שלקחתי אותה הכאב לא חלף, מה זה יכול להיות הכאב התפוס הרדום הזה?, זה פחות כאב זה יותר כאילו יש לי שם משהו רדום תפוס כזה, אשמח לעזרה

17/10/2017 | 21:03 | מאת: דני שר

‏שלום וברכה, ‏מכיוון שהסיבה לכאב הייתה מכה באזור החזה, סביר להניח שהבעיה היא בעיה מבנית. כלומר בעיה של השלד שריר. במילים אחרות מכה בצלעות ובשרירים של החזה. ‏בגלל זה הייתי פחות נוטה לאבחון גסטרו, אלא בודק אם יש בעיה של דלקת באזור של ‏הצלעות או ‏השרירים בין ‏הצלעות. ‏יכול להיות שהעצבים בין הצלעות גם נפגעו ‏ובגלל זה ‏קיימת התחושה שהמקום רדום. ‏בברכה, דני שר

מנהל פורום אוסטיאופתיה