קלינאיות תקשורת-מי ואיפה?

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

29/04/2010 | 22:17 | מאת: בני

אני חבר בקופ"ח כללית. זה לא כזה פשוט למצוא קלינאית תקשורת שמתמחה בצלקות... במוקד הטלפוני של הקופה לא ידעו גם לענות לי. מחפש באיזור ת"א והמרכז. עדיפות לאיזור חולון-בת-ים-ראשל"צ תודה

בני שלום, מרפאות בעיסוק מטפלות בצלקות ולא קלינאיות תקשורת, אנא ברר במקום מגוריך לגבי מרפאות בעיסוק המתמחות בתחום. במידה ולא תמצא, תוכל לפנות לריפוי בעיסוק בבלינסון - לטיפול בצלקת. בברכה , דרורה

04/05/2010 | 11:58 | מאת: בני

קופ"ח לא ידעו לתת מידע על התמחות כזו. איזור חולון-בת-ים-ראשל"צ-ת"א איפה יש ריפוי בעיסוק התמחות בצלקות,אם אין אשמח להגיע אלייך רק שאין פרטי התקשרות... תודה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק